Meer resultaten voor activiteiten meppel

Contactpunt Mantelzorg Meppel.
Met dit gegeven is KC in de provincie Drenthe het project Gekleurd Grijs gestart. KC wil zoveel mogelijk senioren in Drenthe kennis laten maken met kunst en cultuuractiviteiten. Ook de mensen die voorheen nog niet eerder aan culturele activiteiten hebben deelgenomen. Hersenletseltrefpunt Meppel Steenwijkerland e.o.
makelaar meppel
Vier het Leven Activiteiten.
Hoe het werkt. Momenteel geen activiteiten in deze regio gevonden. Wat we doen. Wie we zijn. Enschede en Hengelo. Bekijk al onze regio's.' Bestel een Vier het Leven cadeaubon. Doneer met belastingvoordeel. Vier het leven in uw testament. Kom in actie.
makelaar meppel
Stichting De Grote Trek.
van 1300: tot 1700: u. Meppel is bekend om zijn gezellige braderiën met veel uitzonderlijke koopjes. In het tweede weekend van juni zijn vele historische schepen terug in de grachten van meppel, gecombineerd met diverse andere activiteiten ieder jaar weer een groot succes.
activiteiten breda
CBS Het Kompas Meppel Foto's' en films overzicht.
Open dagen activiteiten gedurende dit cursusjaar. De Gezonde School. Jaarverslag 2016-2017 n.a.v. jaarverslag 2017-2018 n.a.v. Ziekte en verlof leerkracht. Onderwijs op maat. IB, RT, tutor en OA. Leerlinggebonden financiering onderwijsarrangement. Verwijzing naar speciaal basisonderwijs. Naar het voortgezet onderwijs. School Maatschappelijk Werk. Weer Samen Naar School. Wat is Swim2play? Advies en begeleidingsdiensten. Ouders en school. Schoolklimaat en Sociale Veiligheid. Bestuursvorm PCBO Meppel.
verhuisbedrijf meppel
Activiteiten.
De leukste activiteiten in Drenthe. Op de Steenbergerhoeve zijn de mogelijkheden bijna eindeloos! Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor tien of voor 40 personen, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt!
bedrijfsuitje rotterdam
Unieke teambuildings activiteiten Meppel.
WegmetdeBaas heeft een groot aanbod van teambuilding activiteiten in Meppel. Tijdens de teambuilding activiteiten in Meppel ontstaat de mogelijkheid om een hechter team op te bouwen. Vaak leert u tijdens deze teambuilding activiteiten in Meppel uw collega's' nog beter kennen.
taxi meppel
activiteiten Klimavontuur Meppel.
Actief genieten bij KlimAvontuur Meppel. Naast het klimmen over de verschillende parcoursen zijn er nog een aantal andere activiteiten waar jij aan kan deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan krat stapelen, een vertrouwenssprong maken, of via de klimwand weer de hoogte opzoeken.
bedrijfsuitje zwolle
Activiteiten voor ondernemers Bewust Meppel.
Activiteiten voor ondernemers. Bewust Meppel en Bewust Steenwijk organiseren regelmatig bijeenkomsten waar leden elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen werken aan professionaliteit en samen naar buiten kunnen treden. Deze bijeenkomsten staan ook open voor ondernemers die niet aangesloten zijn bij de bewuste netwerken.
Anne Frankschool Oosterboer, Meppel homepage.
Kindcentra verschillen van elkaar in werkwijze, sfeer en resultaten. Wij willen ons kindcentrum typeren als een plaats waar kinderen zich veilig voelen, waar het met zorg omgeven is en waar belang wordt gehecht aan een, bij het kind passend, maximale ontplooiïngskans.

Contacteer ons