Op zoek naar dagje uit meppel?

Drie Kalkovens Meppel.
Restaurant De" 3 Kalkovens" is een uniek industrieel monument gelegen aan de Drentse Hoofdvaart net buiten de stad Meppel, een prachtige en unieke locatie waarvan uw groep zeker onder de indruk zal zijn. Het prachtige en moderne restaurant is snel bereikbaar vanaf de snelweg, heeft een prima busparkeerplaats en s zomers een fantastisch terras aan het water voor 150 personen waar het goed toeven is tijdens een dagje uit!
dagje haarlem vvv
Alle tips in Meppel Dagjeuit.com.
0 Molen de Weert. Meppel Kom naar Molen de Weert en zie hoe de molenaars demonstreren hoe er vroeger gewerkt en gemalen werd op de molen. Je mag ruiken, voelen, proeven en rondkijken. 0 beoordelingen Direct boeken. 0 Expositie Bijzondere portretten en wie ben jij? De Schiphorst 0. 0 beoordelingen Meer info v.a. 0 Expositie Bijzondere portretten en wie ben jij? De Schiphorst 0. 0 beoordelingen Meer info v.a. 0 Expositie Bijzondere portretten en wie ben jij? De Schiphorst 0. 0 beoordelingen Direct boeken v.a. 0 Expositie Bijzondere portretten en wie ben jij? De Schiphorst 0. 0 beoordelingen Direct boeken. 0 Modeltuinen Harrie Boerhof. Dwingeloo Een heerlijk groen dagje uit bij de modeltuinen van Harrie Boerhof!
dagje uit met gezin
Omgeving Camping De Blauwe Lantaarn.
Springen op de mega trampoline, uitrazen in de toffe voetbalkooi en klimmen op de reusachtige klimrekken. Bij Ballorig Meppel zijn er heel veel leuke dingen te doen! Meer informatie Bezoek website. Speel en ijs boerderij de Drentse Koe. Heerlijk binnen of buiten spelen met een boerengevoel. Een leuk dagje uit voor u en uw kinderen!
simulatie autoverzekering

op 22-02-2019 open. op 23-02-2019 open. op 24-02-2019 open. op 25-02-2019 open. op 26-02-2019 open. op 27-02-2019 open. op 28-02-2019 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
dagje varen
Omgeving Vakantiepark de Marke van Ruinen.
Hoogeveen is een kleine stad met volop mogelijkheden voor kunst en cultuurliefhebbers, maar ook zeker wanneer u houdt van een dagje winkelen. Meer informatie over Hoogeveen? Kijk op onze pagina over Hoogeveen. Op 20 kilometer van Vakantiepark de Marke van Ruinen ligt de stad Meppel, een havenstad met veel bezienswaardigheden. Meer informatie over Meppel?
CD
Op vakantie in Drenthe: dé provincie met een eigen karakter en vol leuke activiteiten.
Meppel heeft een rijke historie en de grachten van Meppel zijn romantisch. En wist je dat je vanaf Meppel ook heel dicht bij Giethoorn zit, het Venetië van Nederland. In Assen ben je in mum van tijd bij de Drentsche Aa of bezoek je de TT van Assen. Ga je met je familie op vakantie? Kies dan voor Emmen zodat een dagje naar Wildlands Zoo Emmen niet overgeslagen kan worden.
slotenmaker amsterdam zuid
Bad Hesselingen zwembad klimpark midgetgolf en speeltuin.
Reserveren is niet nodig, bij een grotere groep is het wel prettig als je het van tevoren doorgeeft. Benieuwd naar de tarieven en combi-mogelijkheden? Bad Hesselingen KlimAvontuur. 7944 HJ Meppel. T: 0522 251002. Snel navigeren naar.: Lees meer over ons privacybeleid.
robotstofzuiger
Land Dagje van uit ANWB. in Drenthe ANWB.
De kinderboerderij, beleef de groene oase in de stad. Vele activiteiten vanuit deze boerderij in het Drenthse land tussen Schoonebeek en Nieuw-Schoonebeek. Cowboy en Indianen Speelreservaat Coevorden. Een dagje uit naar het Wilde Westen? Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in dit avontuurlijke speelparadijs!
https://www.royworks.nl/aanbod/koopwoningen
Activiteiten.
Al 15 jaar worden aan gezinnen met kinderen tegen sterk gereduceerde prijs 500 entreekaartjes voor Attractiepark Slagharen aangeboden voor een leuke dag uit. Zwemmen in Bad Hesselingen. Dankzij sponsoring door Bad Hesselingen Meppel is het mogelijk om gezinnen met jonge kinderen een gratis dagje spetterend zwem en speelplezier aan te bieden.
bosch

Contacteer ons