Resultaten voor lunchen meppel

Overnachten, werken en dineren bij Hotel Waanders in Staphorst.
Gelegen op een centrale locatie aan voormalige hoofdweg de Diek in Staphorst is het een plek waar zowel toeristen als zakelijke gasten zich thuis voelen. Niet voor niets zeggen bezoekers vaak dat ze even lekker naar Waanders gaan. Wij zijn partner van.: Hotel restaurant Waanders. 7951 DH Staphorst. nabij Meppel en Zwolle.
callas den haag
Vergaderlocatie en trainingslocatie Reestdal, nabij Meppel en Hoogeveen.
Poortman is uitermate geschikt als vergaderlocatie en trainingslocatie in de buurt van Meppel en Hoogeveen. Achterin het restaurant bevinden zich twee mooie zalen: de tussenzaal 10-30 personen en de tuinzaal 30-50 personen. Deze zalen kunnen tevens worden samengevoegd tot één grote zaal voor maximaal 80 personen. Rust en ruimte. De landelijke ligging in het Reestdal en het prachtige uitzicht zorgen ervoor dat er rust heerst en je tussen alle inspanningen door een mooie wandeling kunt maken. De locatie is makkelijk bereikbaar en is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Dit maakt Poortman een prettige locatie voor externe trainingen en vergaderingen. We zorgen voor tafelwater, koffie en thee. Ook een beamer, lunch of afsluitend diner behoren tot de mogelijkheden. We stellen graag een pakket op maat samen voor onze zakelijke gasten. Informeer naar de mogelijkheden. 10 TOT 30 PERSONEN. 30 TOT 50 PERSONEN. DE SNELLE ZAKELIJKE LUNCH. Weinig tijd, maar wel goed lunchen?
lunchroom rotterdam
Uw bezoek.
Per auto vanuit alle richtingen Afslag Meppel A32, afslag 2. Richting Meppel Centrum, over het spoorviaduct, rechts aanhouden en weg volgen. Bij de verkeerslichten linksaf de vaste brug over. Weg volgen tot de rotonde. Op de rotonde linksaf richting centrum.
lunchen groningen

Als vegetariër heeft zij een geruime keuze aan gerechten bij het restaurant met als haar favorieten Feta Formaggio, gebakken feta met een honing sausje, en de pizza Quattro Formaggi en pasta Quattro Formaggi met spaghetti. Mirjam heeft naast haar werk in de kantine VV Wacker en bij PEC Zwolle ook op evenementen als Live in Meppel achter de bar gestaan.
lunch hoofddorp
Paviljoen Nijstad Eten, drinken genieten aan het strand in Hoogeveen.
Glutenvrije lunchkaart Lunch Diner. Broodje met gerookte zalm en roomkaas 900., Carpaccio met gemengde salade, Parmezaansnippers, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en truffelmayonaise 1400., Bekijk de volledige glutenvrije lunchkaart. Sharing lunch 11 P.P. Samen heerlijk lunchen en genieten van Strand Nijstad, laat u door onze koks verrassen met diverse heerlijke gerechtjes.
lunchen eindhoven
ETENFUSION. Home Eten Fusion.
Skip to content. Welkom bij RESTAURANT ETENFUSION Meppel. Maak kennis met ons nieuwe wereld restaurant All you can eat and drink formule en gezellig interieur. Ons restaurant is niet alleen geschikt voor familiefeesten of bedrijfsuitjes, maar ook sfeervol voor kleine gezelschappen.
lunchen sittard
Restaurant Villa Kalkoven Drenthe.
De mogelijkheid voor groepen, partijen, bruiloft, events vergaderingen Heeft u andere ideeën die u zou willen doen met onze top locatie faciliteiten? Stuur een bericht of bel, we hebben altijd een luisterend oor! Restaurant Villa Kalkoven. 7942 HR Meppel. Bij ons op het terrein kun je eenvoudig parkeren.
Intratuin.
Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef het wel aan bij het reserveren. 15 juli 2016 lees meer lees minder. Graszoden bij Intratuin Meppel. Met de graszoden van Intratuin Meppel heb je in 1 dag een prachtig gazon.
Nieuw restaurant Sukade in Meppel.
Chef is Thomas van Mechelen, die eerder bij restaurant De Bovenmeester in Steenwijk en bij Os en Peper in Zwolle werkte. Sukade combineert een koffiebar, bistro en restaurant waar gasten vanaf 10 uur terecht kunnen, een unicum voor Meppel. Sukade is gevestigd in een gerenoveerd voormalig pakhuis aan de historische Stoombootkade in Meppel.

Contacteer ons