Resultaten voor info meppel

City Swim Meppel Open kampioenschap in hartje Meppel!
De organisatie van de City Swim Meppel behoudt zich het recht voor om bij onverwacht slecht weer, te koud water, slechte waterkwaliteit, onvoldoende vrijwilligers of onvoorziene omstandigheden het evenement te annuleren, in te korten, of uit te wijken naar een alternatieve startlocatie of starttijd.
makelaar meppel
Hospice Eesinge Meppel.
Stichting Hospice Eesinge Meppel e.o. Rumpte 8, 7943 HX Meppel. T 0522 253894 / 06 531 322 30 E bestuur@hospicemeppel.nl W www.hospicemeppel.nl. IBAN: NL13 RABO 0134 9721 20 KVK 01130159. Informatie over de mogelijkheden van financiële steun in het bijzonder.: Stichting Vrienden van Hospice Eesinge Meppel en Omstreken.
loodgieter meppel
Meppel Boekhandel Riemer.
U kunt bij ons terecht voor toeristische informatie, wandel/fiets/vaarkaarten, folders, streekproducten, stadswandelingen onder leiding van een gids, cadeaubonnen en nog veel meer. In Meppel is het leven goed. De combinatie van natuur, groen, ruimte en historie maakt Meppel zo aantrekkelijk.
makelaar meppel
Tourist Infopunt Meppel Boekhandel Riemer.
Tourist Info Meppel bij Riemer Barth Boekhandel. In onze winkel aan het mooie plein De Wheem adres Woldstraat 5 in Meppel hebben wij voor u alle informatie over Meppel en omgeving. U kunt bij ons terecht voor toeristische informatie, wandel/fiets/vaarkaarten, folders, streekproducten, stadswandelingen onder leiding van een gids, cadeaubonnen en nog veel meer.
vacatures meppel
Welzijn MensenWerk.
Het laatste nieuws. Voeding Gezond en Goedkoop informatieavond in Meppel. Op dinsdag 22 januari 2019 organiseren de samenwerkingspartners van het Spectrum Medisch centrum een informatieavond over Voeding: gezond. Alzheimer Trefpunt start in Westerveld. Steeds meer mensen hebben behoefte aan informatie over dementie.
slotenmaker meppel
Home.
Van 10.00 tot ca 16.00 uur. Persvergulddag georganiseerd door Stichting Handboekbinden in het Drukkerijmuseum Meppel. Na een uitgebreide introductie gaat u zelf aan de slag met persvergulden. Er wordt gewerkt op een professionele verguldpers, maar ook met een foliepers. Kosten voor leden/donateurs van de Stichting Handboekbinden, 6500, p.p. Voor niet leden/donatuers zijn de kosten 95, p.p. Meer info of opgave kan per mail.
rijschool meppel
EasyGallery.
reclamebureau meppel
Fysiotherapie Meppel voor fysiotherapie, manuele therapie, haptonomie en running therapie.
Welkom op de website van Fysiotherapie Meppel. De praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, haptonomie, en runningtherapie in Meppel. Op de website vindt u informatie over deze therapieën en over andere therapieën die worden aangeboden. Voor het maken van een afspraak kunt bij voorkeur bellen tussen 9.00 en 13.30 op 0522-251549.
catering meppel
Notaris Meppel Lever Notarissen het Meppeler notariskantoor.
Bart Lever is heel actief in Meppel. Naast notaris is hij ook bestuurder bij de Business Club Meppel, Stichting Vrienden van het Diaconessenhuis ziekenhuis Meppel en de Regioveiling IJssel Drenthe. Lever Notarissen sponsort bovendien veel sportclubs en evenementen uit Meppel en omgeving.
schilder meppel

Contacteer ons