Meer resultaten voor info meppel

Puppet International Internationaal festival voor poppen en objectentheater in Meppel.
Het is bewonderenswaardig hoe het festival in Meppel zich als een niche binnen de kunsten zowel artistiek als geografisch op de kaart heeft weten te zetten, aldus Cultuurfonds Drenthe. Terugblik op succesvolle Winter-Popp-en-Route! Van 27 tot en met 30 december verplaatste de route zich langs drie locaties en drie prachtige voorstellingen van Matrose, Theater van de Droom en Lichtbende. Blik terug met het fotoverslag op onze Facebook-pagina! Bekijk de foto's.' Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 internationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud. De vijftiende festivaleditie vindt plaats van 14 tot en met 18 oktober 2020. Bekijk hiernaast de aftermovie van Puppet International 2018! Aftermovie Puppet International 2018. Wat was het een fantastische editie! Dank dat jullie er waren en dank voor al jullie enthousiaste reacties!
motorrijles meppel
attractieverhuurmeppel.nl.
De plaats Meppel is centraal gelegen in provincie Drenthe en Friesland en op steenworp afstand van Groningen en overijssel. Wij zijn op een kleine afstand van Staphorst, Zwolle, Hoogeveen, Steenwijk, Emmen en Heerenveen om zo maar eens wat plaatsen te noemen.
taxi meppel kosten
pcbo meppel Info Homepage.
Er zijn geen kosten aan verbonden en opgave is niet nodig. Als het kind naar de basisschool gaat, krijgt het een heus peutergym-diploma! KLIK HIER VOOR INFORMATIE. Meer lezen over het gedachtegoed van PCBO Meppel? PCBO Meppel Leonard Springerlaan 39 7941 GX Meppel 0522-247136 info@pcbomeppel.nl.
slotenmaker meppel
Welzijn MensenWerk.
Het laatste nieuws. Voeding Gezond en Goedkoop informatieavond in Meppel. Op dinsdag 22 januari 2019 organiseren de samenwerkingspartners van het Spectrum Medisch centrum een informatieavond over Voeding: gezond. Alzheimer Trefpunt start in Westerveld. Steeds meer mensen hebben behoefte aan informatie over dementie.
motorrijles meppel
Meppel Boekhandel Riemer.
U kunt bij ons terecht voor toeristische informatie, wandel/fiets/vaarkaarten, folders, streekproducten, stadswandelingen onder leiding van een gids, cadeaubonnen en nog veel meer. In Meppel is het leven goed. De combinatie van natuur, groen, ruimte en historie maakt Meppel zo aantrekkelijk.
meppel
Tourist Infopunt Meppel Boekhandel Riemer.
Blader door ons THUISZIT magazine. Onze winkel in Meppel. Tourist Info Meppel bij Riemer Barth Boekhandel. In onze winkel aan het mooie plein De Wheem adres Woldstraat 5 in Meppel hebben wij voor u alle informatie over Meppel en omgeving.
kapper meppel zonder afspraak
meppel Een andere Aanhuis Winkel websites site.
7941 KT Meppel. Naast de acties die u op deze site staan, hebben wij nog meer lopende acties. Deze vindt u hier. Geldig t/m: 30 april 2018. Tijd voor nieuwe gordijnen? Zoek dan niet verder en kom langs bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.
tandarts meppel
Schouwburg Ogterop Meppel.
Schouwburg Ogterop Meppel. Schouwburg Ogterop is hèt professionele cultuurpodium voor Meppel en wijde omgeving. Al meer dan 150 jaar staat Ogterop voor cultuur in Drenthe en de kop van Overijssel. Een erfenis waar we trots op zijn en die we ook uitdragen.
led
EasyGallery.
led

Contacteer ons