Zoeken naar meppel agenda

Toermalijn Meppel.
7941 JC Meppel. tel: 0522 253343. Harry Drenthe directie@toermalijn-meppel.nl. Linda Doorn zorg@toermalijn-meppel.nl. View on Facebook. maart 21 @ 1500: 2130.: Toneelopvoering klas 5. maart 23 @ 1100: 1400.: Bekijk alle Evenementen. Vrijeschool De Toermalijn Julianastraat 22 7941 JC Meppel tel: 0522 253343.
glaszetter meppel
Agenda Meppel Website van de bibliotheek.
T/m 6 april geen Digitaal Café van Seniorweb. Elke donderdagmorgen van 1100: tot 1300: is er in Bibliotheek Meppel het tablet café en informatiedesk van Seniorweb Meppel voor alles op het gebied van uw PC, laptop en e-books. Aanmelden is niet nodig.
slotenmaker meppel
Donderdag Meppeldag.
Het grootste volksfeest van het Noorden vindt dit jaar plaats op deze Donderdag Meppeldag. Een keur aan Amsterdamse artiesten bevolken de straten en pleinen tijdens Mokum in Meppel. De Amsterdamse Dag, beter bekend als Mokum in Meppel, wordt door weinigen.
tandarts meppel
Agenda Meppel Website van de bibliotheek.
DigiLab on Tour is een programmeerworkshop voor kinderen uit groep 6 t/m 8. De bibliotheek Meppel levert hiermee een aanvulling op het aanbod van basisscholen met betrekking tot digitale vaardigheden. Lees meer: DigiLab on Tour Meppel 15 Mei. Datum: 15 mei Locatie: Bibliotheek Meppel.
tandarts meppel
St. Stephanus Meppel.
Deze website wil een bron van informatie en inspiratie zijn voor onze parochianen en voor alle mensen van goede wil. Zondags is er een viering om 10.00 uur in onze parochiekerk aan de Commissaris de Vos van Steenwijklaan 30 in Meppel.
schilder meppel
Uitagenda regio Meppel Uitzinnig.nl.
Overzicht met uittips, evenementen, voorstellingen, optredens en tentoonstellingen in de regio Meppel. 25 Uittips in de regio Meppel. Uittips binnen 20 km van Meppel, 4 mei vandaag t/m 16 mei 2020. DvhN Lentefair 2020. Frederiksoord, 163, km. vanaf 9 mei.
slotenmaker meppel
Agenda van de Bibliotheek Website van de bibliotheek.
Kies hieronder de agenda in je eigen gemeente! Activiteitenagenda van Bibliotheek Aa en Hunze. Activiteitenagenda van Bibliotheek Hoogeveen / Verhalenwerf. Activiteitenagenda van Bibliotheek Emmen. Activiteitenagenda bibliotheken gemeente Coevorden. Activiteitenagenda van Bibliotheek De Wolden. Activiteitenagenda van Bibliotheek Meppel. Activiteitenagenda van Bibliotheek Tynaarlo.
ggz meppel
Agenda: culinaire activeiteiten in Meppel ZIZO Meppel.
Over ZIZO Meppel. Bij ZIZO Meppel kan bijna alles! Wij zijn een à la carte restaurant in Drenthe aan de grens van Overijssel, een feestlocatie voor grote en kleine gezelschappen, een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten en met onze catering partyservice komen wij graag uw feest op locatie verzorgen.
pyramiden meppel
Nieuwsoverzicht Nieuwbouw Meppel.
Danninge Erve Zui. Naar dit project. Nieuwbouw in Meppel. Zelfbouw / CPO. Deze site maakt deel uit van www.nieuwbouw-nederland.nl, met 198.973 huizen in 2.294 projecten de meest complete nieuwbouwsite van Nederland. Copyright 2017 Nieuwbouw Nederland B.V. Disclaimer Privacy Statement Cookiebeleid.
taxi meppel kosten

Contacteer ons