Op zoek naar kringloopwinkel meppel?

Kringloopwinkel voor Israël in Meppel Christenen voor Israël.
De LCHaim to Lifeshop in Meppel is een kringloopwinkel waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan hulp aan Holocaustoverlevenden in Israël. In deze gezellige winkel aan de Hoofdstraat 115 in Meppel vindt u van alles en nog wat, maar vooral: liefde voor Gods volk Israël.
kringloop
Kringloopwinkel in Meppel, Steenwijk of Zwolle? Woningontruiming?
Uw grofvuil laten ophalen? Browse: Home Kringloopwinkel in Meppel, Steenwijk of Zwolle en omgeving? Kringloopwinkel in Meppel, Steenwijk of Zwolle en omgeving? Kringloopwinkel in Meppel, Steenwijk of Zwolle zijn de goederen nog geschikt voor hergebruik? U bent opzoek naar een kringloopwinkel om een bankstel, kast of andere huisraad aan te bieden?
kringloop
Kringloopwinkels provincie Drenthe Kringloop-Info.nl.
Gemeenten: Aa en Hunze Assen Borger-Odoorn Coevorden Emmen Hoogeveen Meppel Midden-Drenthe Noordenveld Tynaarlo Westerveld De Wolden. Groningen Friesland Drenthe Overijssel Gelderland Flevoland Utrecht. Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg. Kringloopwinkels provincie Drenthe zijn op PLAATSNAAM gesorteerd, stel hieronder zelf het zoekfilter anders in. Selecteer een kolom om in te zoeken. Typ iets in om naar te zoeken. Zoek Wis Sorteer op: Naam. Totaal winkels gevonden: 41, toon 30 per pagina Logo Naam Adres Postcode Plaats Openingstijden. Kringloop de Boedelmarkt. De Hullen 1. woe-za 10.00 17.00. Het Goed kringloop Assen. Kringloopwinkel Kiekshop Assen.
kringloop
5050 shop Drenthe College.
Denk aan folders, affiches, rapportages, jaarverslagen en programmaboekjes in kleur en zwartwit. Wij werken voor het Drenthe College en klanten uit de regio. 5050 Shop openingstijden. Studenten van DRENTHE COLLEGE staan u graag te woord! U bent welkom op.: Kruisstraat 10 7941 AN MEPPEL 088 188 4880 5050shop@drenthecollege.nl.
kringloop
Archieven.nl Doorzoek de gehele database van archieven.nl.
De informatie in deze website is zeer divers en bedoeld voor mensen met een belangstelling voor historisch of genealogisch onderzoek. Wij trachten de informatie zo eenvoudig mogelijk te houden, maar beseffen ook dat de aard van de informatie soms wel enige studie of historische inzicht vereist.
kringloop
kringloopwinkel Drenthe.
website: In en verkoop Waterlooplein. Kringloopwinkel in Meppel. Grootstraat 1a in Meppel. website: Kringloopwinkel Meppel. Kringloopwinkel De Kring. Industrieweg 1A in Meppel. website: Kringloopwinkel De Kring. Kringloopwinkel in Nieuw-Buinen. Noorderdiep 346 in Nieuw-Buinen. website: Berendsen Kringloop. Kringloopwinkel in Roden. Kringloopwinkel Het Goed.
kringloop
Inbrengwinkel opent de deuren in Meppel meppelercourant.nl Nieuws Meppel.
NDC / Stefan Klomp. Meppel Renate Pinxterhuis heeft vandaag de deuren geopend van inbrengwinkel In de herkansing aan het Oosteinde 3. Vanochtend was de opening. De deur gaat open, daar houdt de onderneemster het op. Een speciale openingsactie is er niet. Iedereen is gewoon van harte welkom. Samen met haar man woont ze er op de dag van vandaag precies een jaar, in het pand van de voormalige wijnhandel De Moor. Vanaf het begin dachten ze al na over de invulling van de winkel. Die zit, vanaf de straat, in de rechterkant van het pand. Renate woont in de linkerhelft van het huis. Ze kwam op het idee om er een inbrengwinkel voor de tweedehands kleding te beginnen. Mensen kunnen hun kleding naar de winkel brengen. Als het verkocht wordt, krijgt degene die de kleding heeft gebracht een percentage van het verkochte bedrag. Daarom gaat de vergelijking met een kringloopwinkel niet helemaal op.
artiest
Kringloopwinkel Meppel Meppel.
kringloopwinkel
Openingstijden van Kringloopwinkel in Meppel.
U bent hier.: Openingstijden Kringloopwinkel Meppel. 20 Kringloopwinkel vestigingen gevonden in Meppel. U zocht: Kringloopwinkel in Meppel. Hulp nodig met het vinden van Kringloopwinkel in Meppel? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m.
kringloopwinkel

Contacteer ons