Meer resultaten voor theater meppel

Puppet International Internationaal festival voor poppen en objectentheater in Meppel.
Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je vverwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Van een gigantisch opblaasbaar doolhof met schitterende kleuren tot intieme voorstellingen waarin objecten tot leven komen.
search a website
Schouwburg Ogterop Meppel.
De schouwburg ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van trein en busstation Meppel. Vanaf het station steekt u over en loopt u de Stationsweg in. Aan het einde van de Stationsweg ziet u Schouwburg Ogterop. Bij Theater.nl kun je terecht voor het complete theateruitje! Bekijk hier het overzicht van voorstellingen in de Nederlandse theaters. En maak meteen je theateruitje compleet met een lekker etentje bij een restaurant naar keuze! Volg ons op.: Eén klik en je mist niets meer van wat er speelt. op de Nederlandse podia. Theaters per plaats. 2018 Theater.nl B.V. De Wereld Van Theater Algemene Voorwaarden Over ons Contact.
de zwaan veiling
Alle evenementen voor Schouwburg Ogterop meppel VanPlan.
Theater / dans. Overig kinderen / jongeren. Schouwburg Ogterop meppel. Zuideinde 70 7941 GK MEPPEL. Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account. Login met je facebook account Registreren VanPlan. Nog geen account?
A3
Theater Meppel alle theaters en theatervoorstellingen.
Geschiedenis Theater Meppel. De grondlegger van het theater in Meppel is Gerhardus Bernardus Ogterop. Ogterop opende in het jaar 1868 een koffiehuis en hotel in Meppel tegenover het station. Het kwam regelmatig voor dat toneelgezelschappen die op doorreis waren hier bleven overnachten en dan direct een voorstelling gaven.
95
Theatervoorstellingen in Meppel, het complete voorstellingen aanbod.
Firma MES RISHI Schouwburg Ogterop Meppel WO 19.12.2018 2015: uur 1650., Johan Goossens Vlam Schouwburg Ogterop Meppel DO 20.12.2018 2015: uur 1600., Noord Nederlands Orkest Nieuwjaarsconcert 2019 met Annemarie Kremer Schouwburg Ogterop Meppel ZO 06.01.2019 1130: uur 2950., Bij Theater.nl kun je terecht voor het complete theateruitje! Bekijk hier het overzicht van voorstellingen in de Nederlandse theaters. En maak meteen je theateruitje compleet met een lekker etentje bij een restaurant naar keuze! Volg ons op.: Eén klik en je mist niets meer van wat er speelt. op de Nederlandse podia. Theaters per plaats. 2018 Theater.nl B.V. De Wereld Van Theater Algemene Voorwaarden Over ons Contact.
Schouwburg Ogterop in Meppel Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
Volg ons op: Facebook Twitter Instagram YouTube. Schouwburg Ogterop Meppel. De grondlegger van Schouwburg is Gerhardus Bernardus Ogterop. Hij opende op 25 mei 1868 een koffiehuis annex hotel tegenover het station in Meppel. Dit was kort nadat Meppel aangesloten werd op het landelijke spoorwegnet.
Schouwburg Ogterop Meppel.
Schouwburg Ogterop is hèt professionele cultuurpodium voor Meppel en wijde omgeving. Al meer dan 150 jaar staat Ogterop voor cultuur in Drenthe en de kop van Overijssel. Een erfenis waar we trots op zijn en die we ook uitdragen. Schouwburg Ogterop biedt een breed, gevarieerd en verrassend theaterprogramma voor iedereen. Van klassiek, toneel, dans, cabaret, muziek tot show en theater.
Schouwburg Ogterop, Meppel TheaterReserveringen.
Schouwburg Ogterop, Meppel, Zuideinde 70. Meppel, Drenthe 7941 GK Nederland Google Maps. Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool en JABROER komt Ton Kas nu naar het theater met het vervolg: KAKMAKER. Hooguit is het deze keer nóg meliger, baloriger en hilarischer dan de voorgaande keren.
Theater Meppel Theaters en voorstellingen in Meppel.
een compleet dagje uit Jouw spotlight op alle theaterprogramma's.' Home / Theater in Meppel. Schouwburg Ogterop Zuideinde 70. 7941 GK Meppel. Voorstellingen in Meppel. De Laatste VR 30.11.2018 / Schouwburg Ogterop / 20.15 uur / 1800, Jack Wouterse speelt in het melancholische en optimistische toneelstuk De Laatste een uitgerangeerde acteur die op een zolderkamertje woont met zijn hond.

Contacteer ons