Meer resultaten voor woningstichting meppel

Woningbouwverenigingen Meppel.nl.
Protocol huisbezoeken bij verificatie en/of vermoeden van fraude in het Sociaal Domein. Sociaal Team Meppel. Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo. Home / Inwoner / Wonen verbouwen / Wijken dorpen / Woningbouwverenigingen. In Meppel zijn diverse woningbouwverenigingen die woonruimtes aanbieden voor diverse doelgroepen.
makelaar meppel
Meppel.
De gemeentelijke oppervlakte bedraagt 58 km. De bruisende Gemeente Meppel bestaat uit: Broekhuizen, Meppel, Nijeveen, Rogat en De Schiphorst. Meppel ligt op een kruispunt van riviertjes en stroompjes. Als schipperscentrum maakte Meppel een bloei door die sterk samenhing met de verveningen in Drenthe.
makelaar meppel
Koezen Architecten Meppel.
woningstichting breda
Architecten Meppel.
Architecten Meppel Gurbe van der Schaaf voorheen Architecten Wouda en van der Schaaf heeft bestaansrecht sinds 1976 en is gevestigd in het hart van Meppel. Het bureau is alom gerenommeerd en inzetbaar als multidisciplinair architecten bureau. In de afgelopen 45 jaar is een zeer groot oeuvre opgebouwd, van eenvoudige renovaties, complexe restauraties tot klein en grootschalige nieuwbouw.
reclamebureau meppel
Woningbouw Vacatures in Meppel Vacatures.nl.
Tekenaar werkvoorbereider Engineer W Woningbouw. Eminent Groep Zwolle. Als Tekenaar Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen tekenen berekenen en uitwerken van diverse werktuigkundige installaties ten behoeve van. Blijf op de hoogte van de nieuwste Woningbouw vacatures in Meppel!
makelaar steenwijk
AM en BAM Woningbouw Noordoost geven startsein bouw Berggierslanden in Meppel AM Inspiring space. AM en BAM Woningbouw Noordoost geven startsein bouw Berggierslanden in Meppel AM Inspiring space.
Wethouder Gert Stam verricht officiƫle handeling. Gebieds en vastgoedontwikkelaar AM en BAM Woningbouw Noordoost geven donderdag 9 oktober het startsein voor de realisatie van veertien woningen in het plan Berggierslanden in Meppel. Deze woningen zijn op drie na alle verkocht.
woningbouwvereniging eindhoven
Harskamp Daken, Uw dakdekker in de regio Meppel, Zwolle, Heerenveen, Hoogeveen en Steenwijk.
Harskamp Daken is het enige allround dakdekkersbedrijf in Nederland dat haar dakdekkers opleidt tot Hollandse Dakmeesters! Onze dakdekkers zijn ervaren en geschoold in zinkwerk, bitumineuze en kunststof dakbedekking, koperwerk, natuursteen leien, schoorstenen, loodwerk, dakpannen, stalen dakpanelementen, zonnepanelen, dakvensters, dakkapellen, dakgoten, timmerwerk, plasticol, gevelbekleding uit zink, koper of keralit, dakterrassen, etcetera.
makelaar meppel
Nieuwbouw Meppel Nieuwveense Landen Accent Bouw Wonen B.V.
Vrije Kavels in Meppel. In Meppel zijn nieuwbouwprojecten ontwikkeld waarbij particulieren ook aanspraak maken op een bouwkavel. Het bekendste nieuwbouwplan van dit moment in Meppel is de Nieuwveense Landen, maar in Nijeveen zijn ook beschikbare vrije kavels te koop voor particulieren.
willemsen makelaars arnhem
Verordening doelgroepen sociale woningbouw gemeente Meppel.
Meld het ons op regelgeving@overheid.nl! Verordening doelgroepen sociale woningbouw gemeente Meppel. Gegevens van de regeling Organisatie Meppel. Officiƫle naam regeling Verordening doelgroepen sociale woningbouw gemeente Meppel. Citeertitel Verordening doelgroepen sociale woningbouw gemeente Meppel. Vastgesteld door gemeenteraad. Onderwerp volkshuisvesting en woningbouw.
makelaar steenwijk

Contacteer ons