Op zoek naar woningstichting meppel?

Meppel.
De gemeentelijke oppervlakte bedraagt 58 km. De bruisende Gemeente Meppel bestaat uit: Broekhuizen, Meppel, Nijeveen, Rogat en De Schiphorst. Meppel ligt op een kruispunt van riviertjes en stroompjes. Als schipperscentrum maakte Meppel een bloei door die sterk samenhing met de verveningen in Drenthe.
willemsen makelaars arnhem
Koezen Architecten Meppel.
woningbouwvereniging eindhoven
Architecten Meppel.
Architecten Meppel Gurbe van der Schaaf voorheen Architecten Wouda en van der Schaaf heeft bestaansrecht sinds 1976 en is gevestigd in het hart van Meppel. Het bureau is alom gerenommeerd en inzetbaar als multidisciplinair architecten bureau. In de afgelopen 45 jaar is een zeer groot oeuvre opgebouwd, van eenvoudige renovaties, complexe restauraties tot klein en grootschalige nieuwbouw.
willemsen makelaars arnhem
Woningbouw Vacatures in Meppel Vacatures.nl.
Eminent Groep Meppel. In deze combinatiefunctie ben je als engineer/werkvoorbereider verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen, tekenen, berekenen en uitwerken van diverse w-installaties voor. Servicemonteur W woningbouw. Eminent Groep Meppel. Als servicemonteur woningbouw werk je aan het verhelpen van storingen en het in bedrijf stellen van technische installaties.
willemsen makelaars arnhem
AM en BAM Woningbouw Noordoost geven startsein bouw Berggierslanden in Meppel AM Inspiring space. AM en BAM Woningbouw Noordoost geven startsein bouw Berggierslanden in Meppel AM Inspiring space.
Wethouder Gert Stam verricht officiële handeling. Gebieds en vastgoedontwikkelaar AM en BAM Woningbouw Noordoost geven donderdag 9 oktober het startsein voor de realisatie van veertien woningen in het plan Berggierslanden in Meppel. Deze woningen zijn op drie na alle verkocht.
makelaar meppel
Harskamp Daken, Uw dakdekker in de regio Meppel, Zwolle, Heerenveen, Hoogeveen en Steenwijk.
Harskamp Daken is het enige allround dakdekkersbedrijf in Nederland dat haar dakdekkers opleidt tot Hollandse Dakmeesters! Onze dakdekkers zijn ervaren en geschoold in zinkwerk, bitumineuze en kunststof dakbedekking, koperwerk, natuursteen leien, schoorstenen, loodwerk, dakpannen, stalen dakpanelementen, zonnepanelen, dakvensters, dakkapellen, dakgoten, timmerwerk, plasticol, gevelbekleding uit zink, koper of keralit, dakterrassen, etcetera.
makelaar steenwijk
Nieuwbouw Meppel Nieuwveense Landen Accent Bouw Wonen B.V.
Vrije Kavels in Meppel. In Meppel zijn nieuwbouwprojecten ontwikkeld waarbij particulieren ook aanspraak maken op een bouwkavel. Het bekendste nieuwbouwplan van dit moment in Meppel is de Nieuwveense Landen, maar in Nijeveen zijn ook beschikbare vrije kavels te koop voor particulieren.
makelaar steenwijk
Woningbouw-vacatures in Meppel maart 2019 Indeed.nl.
Samen met je collegas ben je werkzaam voor klanten in onder andere de woningbouw en utiliteit. Voor één van onze relaties in zijn wij op zoek naar een. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Zendèl Meppel jobs.
makelaar meppel
Woningcorporaties Meppel De Telefoongids.
070-3993142 Toon nummer Website Plan route. Beoordeel dit bedrijf 10 resultaten binnen een straal van Meppel. Gasthuisstraat 31, 8331JM, Steenwijk. https//www.detelefoongids.nl/omnia-wonen/18202114/5-1/sn18202114: 0341-278777 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Raiffeisenstraat 2, 7711JH, Nieuwleusen. 0529-438866 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Wetland Wonen Groep. Weg van Rollecate 11/A, 8325CP, Vollenhove. Wetland Wonen is een jonge, ondernemende woningcorporatie die woningen bouwt, beheert, verhuurt en verkoopt in een uniek waterrijk gebied in de Kop van Overijssel. O Lees meer. 0527-249710 Toon nummer Website Plan route. Beoordeel dit bedrijf 14. Openbaar Belang Woningstichting.
makelaar meppel

Contacteer ons