Op zoek naar huisartsenpost meppel?

huisartsenpost
Oosteinde psychologie psychotherapie consultancy.
Sommigen huren op het station Meppel een OV fiets. Via het parkeerterrein loopt u naar de wachtruimte. Dokter Larijweg 110. 7961 NR Ruinerwold. Telefoon en secretariaatsservices. Gerda van der Berg van Connection draagt zorg voor ons telefonische contact met u. In ons werk zijn wij vaak niet rechtstreeks te bereiken en door de samenwerking met Gerda is de praktijk toch altijd bereikbaar. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Na 17.00 uur en in het weekend maakt zij gebruik van een antwoordapparaat. Op werkdagen wordt dit s morgens direct afgeluisterd en eventuele berichten worden aan ons doorgegeven. Bij acute problemen kunt u zich richten tot uw huisarts of de huisartsenpost.
relatietherapie meppel
Isala Diaconessenhuis Meppel Huisartsenpraktijk Kolderveen.
Kosten door huisarts aangevraagd aanvullend onderzoek. Isala Diaconessenhuis Meppel. Radiologie en Laboratorium. Bij de afdelingen Radiologie en het Laboratorium kunt u op werkdagen van 7.30 uur tot 17.00 uur terecht. Op dinsdagavond is er een avondpoli tot 20.00 uur ook in de schoolvakanties.
relatietherapie meppel
QUASIR Quasir vacature: gezocht kwaliteitsfunctionaris voor een huisartsenpost in regio Rotterdam QUASIR.
Quasir vacature: gezocht kwaliteitsfunctionaris voor een huisartsenpost in regio Rotterdam. Heb je ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en affiniteit met huisartsenzorg? DAN HEBBEN WIJ EEN BOEIENDE UITDAGING VOOR JOU. Wij zoeken een innovatieve, flexibele, ondernemende, zelfstandige kwaliteitsfunctionaris. regio Rotterdam 8 uur per week.
spectrum huisartspraktijk.
Over de praktijk. Spectrum Medisch Centrum. 7941 CA Meppel. De praktijk is op elke werkdag geopend van 7.00 tot 18.00 uur. op maandag vanaf 0730: en vrijdag tot 17.00 uur. De praktijk is telefonisch bereikbaar van 0800-1700: uur. Meer over openingstijden.
Centrale Huisartsendienst Drenthe.
Zorg voor de Regio. Een regieteam van ziekenhuizen, huisartsen, ambulancediensten en zorgverzekeraars heeft de handen ineengeslagen om de zorg voor de regio beschikbaar te houden. Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap NHG, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen.
Contact en locaties.
8025 AB Zwolle. 038 424 50 00 bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dokter van Heesweg 2. 8025 AB Zwolle. 038 424 22 06. Isala Diaconessenhuis Meppel. 7943 KA Meppel. 0522 23 33 33. Medrie Huisartsenpost Zwolle.
Huisartsenpost Meppel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Een huisartsenpost in Meppel vindt u snel en gemakkelijk met Telefoonboek.nl. Hiernaast kunt u een keuze maken uit een huisartsenpost in Meppel voor als u niet bij uw eigen huisarts terecht kunt. Bij een huisartsenpost kunt u 24 uur per dag terecht.
Huisartsen Gezondheidscentrum De Allee in Steenwijk: Uw Arts Online.
De huisartsenpost Meppel is een van de huisartsenposten verbonden aan de CHD Centrale Huisartsendienst Meppel en is uitsluitend bestemd voor spoed. De huisarts die u in Meppel treft, kan uw eigen huisarts zijn, maar is in de meerderheid van de gevallen een vreemde voor u.
Centrale Huisartsendienst Drenthe, Huisartsenspoedpost Meppel Meppel.
Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 28 december 2019 Goedgekeurd door de redactie. Huisartsenpost Drenthe kan niet in het medisch dossier van mij in Meppel. Geeft mij een rechtstreeks nummer daar begrijpt men mij totaal niet.

Contacteer ons