Meer resultaten voor huisartsenpost meppel

huisartsenpost
QUASIR Quasir vacature: gezocht kwaliteitsfunctionaris voor een huisartsenpost in regio Rotterdam QUASIR.
Quasir vacature: gezocht kwaliteitsfunctionaris voor een huisartsenpost in regio Rotterdam. Heb je ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en affiniteit met huisartsenzorg? DAN HEBBEN WIJ EEN BOEIENDE UITDAGING VOOR JOU. Wij zoeken een innovatieve, flexibele, ondernemende, zelfstandige kwaliteitsfunctionaris. regio Rotterdam 8 uur per week.
reclamebureau meppel
spectrum huisartspraktijk.
Over de praktijk. Spectrum Medisch Centrum. 7941 CA Meppel. De praktijk is op elke werkdag geopend van 7.00 tot 18.00 uur. op maandag vanaf 0730: en vrijdag tot 17.00 uur. De praktijk is telefonisch bereikbaar van 0800-1700: uur. Meer over openingstijden.
huisartsenpost amstelveen
Centrale Huisartsendienst Drenthe.
Zorg voor de Regio. Een regieteam van ziekenhuizen, huisartsen, ambulancediensten en zorgverzekeraars heeft de handen ineengeslagen om de zorg voor de regio beschikbaar te houden. Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap NHG, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen.
huisartsenpost amstelveen
Contact en locaties.
8025 AB Zwolle. 038 424 50 00 bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dokter van Heesweg 2. 8025 AB Zwolle. 038 424 22 06. Isala Diaconessenhuis Meppel. 7943 KA Meppel. 0522 23 33 33. Medrie Huisartsenpost Zwolle.
infinity auto
Huisartsenpost Meppel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Een huisartsenpost in Meppel vindt u snel en gemakkelijk met Telefoonboek.nl. Hiernaast kunt u een keuze maken uit een huisartsenpost in Meppel voor als u niet bij uw eigen huisarts terecht kunt. Bij een huisartsenpost kunt u 24 uur per dag terecht.
s-e-a
Huisartsen Gezondheidscentrum De Allee in Steenwijk: Uw Arts Online.
De huisartsen in de regio hebben bij toerbeurt dienst op de huisartsenpost te Meppel. De huisartsenpost Meppel is een van de huisartsenposten verbonden aan de CHD Centrale Huisartsendienst Meppel en is uitsluitend bestemd voor spoed. De huisarts die u in Meppel treft, kan uw eigen huisarts zijn, maar is in de meerderheid van de gevallen een vreemde voor u.
pigment
Centrale Huisartsendienst Drenthe, Huisartsenspoedpost Meppel Meppel.
Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 28 december 2019 Goedgekeurd door de redactie. Huisartsenpost Drenthe kan niet in het medisch dossier van mij in Meppel.
gft zakken jumbo
J.G. Bos Huisarts in Steenwijk: Uw Arts Online huisarts bos Steenwijk.
Tel: 0521-52 44 00 Fax: 0521-52 44 11. Met deze website willen wij u informeren over de gang van zaken in onze praktijk. Bij Spoed belt u 0521-524400 keuze 1. Bel In de avond nacht en weekenddienst centrale huisartsenpost Meppel telefoonnummer 0900 1120112 bij spoed.
keyboost france
Huisartsenpost en spoedeisende hulp werken nog nauwer samen meppelercourant.nl Nieuws Meppel.
MEPPEL De Stichting Centrale Huisartsendienst Drenthe en het Diaconessenhuis Meppel ondertekenen woensdagmiddag het huurcontract voor de Huisartsenpost Meppel. Beide organisaties zijn van plan de spoedzorg in de regio Meppel verder te verbeteren. Daarvoor wordt de samenwerking tussen de huisartsenpost en de afdeling spoedeisende hulp van het ziekenhuis uitgebreid.
seo page optimizer france

Contacteer ons