Meer resultaten voor huisartsenpost meppel

Telefoonnummer en adres Huisartsenpost Meppel.
Huisartsenpost Amsterdam Zuid. Huisartsenpost Amsterdam Zuid-Oost. Huisartsenpost Arnhem Eldenstaete. Huisartsenpost Alkmaar e.o. Huisartsenpost Alphen aan den Rijn. Huisartsenpost Amsterdam Noord. De huisartsenspoedpost Meppel is gevestigd bij het Diaconessenhuis in Meppel. De post is te bereiken door de ANWB-borden Ziekenhuis te volgen.
fotolijst a3
Meppel.
een huisarts nodig? 0900 112 0 112. klik op het telefoonnummer. een huisarts nodig? 0900 112 0 112. De huisartsenspoedpost Meppel is gevestigd aan.: 7943 KA MEPPEL. 0900-112 0 112. De huisartsenspoedpost is bedoeld voor het. verlenen van spoedeisende huisartsenzorg.
Keyboost Nederland
Huisartsen Gezondheidscentrum de" Allee" in Steenwijk: Uw Arts Online.
De huisartsen in de regio hebben bij toerbeurt dienst op de huisartsenpost te Meppel. De huisartsenpost Meppel is een van de huisartsenposten verbonden aan de CHD Centrale Huisartsendienst Meppel en is uitsluitend bestemd voor spoed. De huisarts die u in Meppel treft, kan uw eigen huisarts zijn, maar is in de meerderheid van de gevallen een vreemde voor u.
offshore vacatures beginner
Centrale Huisartsendienst Drenthe.
De informatie op Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen en is onafhankelijk en wetenschappelijk verantwoord. Het NHG zorgt ervoor dat de website actueel blijft en wordt aangepast aan nieuwe richtlijnen. Thuisarts.nl is ook als app beschikbaar voor iPhone, iPad en Android.
douchecabine
Grote Drentse huisartsenposten niet snel genoeg bereikbaar RTV Drenthe.
Onze" inschatting op grond van signalen van huisartsenposten is dat er sprake is van een toename van kwetsbare patiëntengroepen, zoals kwetsbare ouderen en mensen met psychische klachten, die nu langer thuis wonen." Meer over dit onderwerp.: huisartsenpost Assen gemeente Assen Emmen gemeente Emmen Meppel gemeente Meppel Hoogeveen gemeente Hoogeveen HAP Dienstenstructuur Zuidwest Drenthe Noordwest Overijssel Centrale Huisartsendienst Drenthe.
Home Huisartsenpraktijk Oosterboer huisarts Meppel.
In Medisch Centrum Oosterboer te Meppel zijn twee huisartsenpraktijken gevestigd. In totaal werken er in de praktijken vier huisartsen, vier praktijkassistentes, twee praktijkverpleegkundigen, twee POH-GGZ verpleegkundigen, één voor de volwassenen en één voor de jeugd. Verder kunt u in het centrum terecht bij apotheek Oosterboer, praktijk voor fysiotherapie, thuiszorgorganisatie Buurtzorg en de diëtiste.
Spectrum Huisartspraktijk Meppel.
Hier vindt u meer informatie over de huisartsenpost. Politiek wil ruimere openingstijden huisartsenpraktijk. Lees een interview met Pia Dijkstra, D66 kamerlid. uw dossier inzien. ik heb een klacht. 2016 Spectrum samen beter. Schoolstraat 4, 7941 CA Meppel. Website: Rob Arts.
Acute zorg Regionaal Internationaal HAP Volksgezondheidenzorg.info.
HAP alle ANW-uren plus SEH 24/7. Huisartsenpost Lelystad IJsselmeer Ziekenhuizen Zuiderzeeziekenhuis. HAP alle ANW-uren plus SEH 24/7. Huisartsenpost Maastricht en Heuvelland Academisch Ziekenhuis Maastricht. HAP alle ANW-uren plus SEH 24/7. Huisartsenpost Meppel Zorgcombinatie Noorderborg Diaconessenhuis Meppel. HAP alle ANW-uren plus SEH 24/7.
Huisartsenpost Meppel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Een huisartsenpost in Meppel vindt u snel en gemakkelijk met Telefoonboek.nl. Hiernaast kunt u een keuze maken uit een huisartsenpost in Meppel voor als u niet bij uw eigen huisarts terecht kunt. Bij een huisartsenpost kunt u 24 uur per dag terecht.

Contacteer ons