Op zoek naar huisartsenpost meppel?

huisartsenpost
Centrale Huisartsendienst Drenthe.
Zorg voor de Regio. Een regieteam van ziekenhuizen, huisartsen, ambulancediensten en zorgverzekeraars heeft de handen ineengeslagen om de zorg voor de regio beschikbaar te houden. Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap NHG, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen.
huisartsenpost amstelveen
Contact en locaties.
8025 AB Zwolle. 038 424 50 00 bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dokter van Heesweg 2. 8025 AB Zwolle. 038 424 22 06. Isala Diaconessenhuis Meppel. 7943 KA Meppel. 0522 23 33 33. Medrie Huisartsenpost Zwolle.
huisartsenpost amstelveen
Spectrum Huisartspraktijk Meppel.
Schoolstraat 4, 7941 CA Meppel. De praktijk is op elke werkdag geopend van 7.00 tot 18.00 uur. op vrijdag tot 17.00 uur. Meer over openingstijden. Contact en route. MijnGezondheid.net MGN is een service waarmee u digitaal allerlei zaken kunt regelen met uw huisartspraktijk.
huisarts
Huisartsen Gezondheidscentrum De Allee in Steenwijk: Uw Arts Online.
De huisartsen in de regio hebben bij toerbeurt dienst op de huisartsenpost te Meppel. De huisartsenpost Meppel is een van de huisartsenposten verbonden aan de CHD Centrale Huisartsendienst Meppel en is uitsluitend bestemd voor spoed. De huisarts die u in Meppel treft, kan uw eigen huisarts zijn, maar is in de meerderheid van de gevallen een vreemde voor u.
huisarts
Centrale Huisartsendienst Drenthe.
Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap NHG, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen. Het NHG ontwikkelt de landelijke richtlijnen, nascholing voor huisartsen en huisartsenbrochures en verzorgt de bijbehorende patiƫnten en publieksinformatie op Thuisarts.nl en in patiƫntenfolders. De informatie op Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen en is onafhankelijk en wetenschappelijk verantwoord.
boost
Huisartsenpost Meppel verhuisd RTV Drenthe.
Huisartsenpost Meppel verhuisd. MEPPEL De huisartsenpost in Meppel zit sinds dinsdagochtend in een ander gebouw aan de Hoogeveenseweg in Meppel. De post zat op het parkeerterrein bij verpleeghuis De Schiphorst bij het ziekenhuis. De post is verhuisd naar een nieuw gebouw pal naast de afdeling Spoedeisende Hulp.
sales training
Independer.
google seo expert
Avond-nacht, en weekenddienst Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk De Wijk.
Om de huisartsenzorg ook tijdens de avond en weekenddiensten te kunnen blijven garanderen, rekenen wij op uw medewerking! Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand. De huisartsenpost Meppel is gevestigd bij het Diaconessenhuis in Meppel.
leading
Oosteinde psychologie psychotherapie consultancy.
Sommigen huren op het station Meppel een OV fiets. Via het parkeerterrein loopt u naar de wachtruimte. Dokter Larijweg 110. 7961 NR Ruinerwold. Telefoon en secretariaatsservices. Gerda van der Berg van Connection draagt zorg voor ons telefonische contact met u. In ons werk zijn wij vaak niet rechtstreeks te bereiken en door de samenwerking met Gerda is de praktijk toch altijd bereikbaar. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Na 17.00 uur en in het weekend maakt zij gebruik van een antwoordapparaat. Op werkdagen wordt dit s morgens direct afgeluisterd en eventuele berichten worden aan ons doorgegeven. Bij acute problemen kunt u zich richten tot uw huisarts of de huisartsenpost.
tank

Contacteer ons