Resultaten voor huisartsenpost meppel

Centrale Huisartsendienst Drenthe.
Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap NHG, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen. Het NHG ontwikkelt de landelijke richtlijnen, nascholing voor huisartsen en huisartsenbrochures en verzorgt de bijbehorende patiënten en publieksinformatie op Thuisarts.nl en in patiëntenfolders. De informatie op Thuisarts.nl is samengesteld door huisartsen en is onafhankelijk en wetenschappelijk verantwoord.
rijles Amsterdam
Meppel.
een huisarts nodig? 0900 112 0 112. klik op het telefoonnummer. een huisarts nodig? 0900 112 0 112. De huisartsenspoedpost Meppel is gevestigd aan.: 7943 KA MEPPEL. 0900-112 0 112. De huisartsenspoedpost is bedoeld voor het. verlenen van spoedeisende huisartsenzorg.
deurwaarder den haag
Home MC Rembrandt van Rijn huisarts Meppel.
Naast de huisartsenzorg kunt u in ons centrum terecht bij de dietistengroep Diadem, thuiszorgorganisatie Icare en voor psychologische zorg bij Mindfit. Op deze home pagina vindt u ook een link naar Thuisarts.nl waar u veel informatie kunt vinden over de meeste kwalen en aandoeningen. MC Rembrandt van Rijn. 7944 GK Meppel Receptenlijn.:
artist impression
Grote Drentse huisartsenposten niet snel genoeg bereikbaar RTV Drenthe.
Onze" inschatting op grond van signalen van huisartsenposten is dat er sprake is van een toename van kwetsbare patiëntengroepen, zoals kwetsbare ouderen en mensen met psychische klachten, die nu langer thuis wonen." Meer over dit onderwerp.: huisartsenpost Assen gemeente Assen Emmen gemeente Emmen Meppel gemeente Meppel Hoogeveen gemeente Hoogeveen HAP Dienstenstructuur Zuidwest Drenthe Noordwest Overijssel Centrale Huisartsendienst Drenthe.
kerstvakantie
Huisartsen Gezondheidscentrum De Allee in Steenwijk: Uw Arts Online.
De huisartsen in de regio hebben bij toerbeurt dienst op de huisartsenpost te Meppel. De huisartsenpost Meppel is een van de huisartsenposten verbonden aan de CHD Centrale Huisartsendienst Meppel en is uitsluitend bestemd voor spoed. De huisarts die u in Meppel treft, kan uw eigen huisarts zijn, maar is in de meerderheid van de gevallen een vreemde voor u.
marketeer betekenis
Telefoonnummer en adres Huisartsenpost Meppel.
Huisartsenpost Amsterdam Zuid. Huisartsenpost Amsterdam Zuid-Oost. Huisartsenpost Arnhem Eldenstaete. Huisartsenpost Alkmaar e.o. Huisartsenpost Alphen aan den Rijn. Huisartsenpost Amsterdam Noord. De huisartsenspoedpost Meppel is gevestigd bij het Diaconessenhuis in Meppel. De post is te bereiken door de ANWB-borden Ziekenhuis te volgen.
Anonymous
Spoed.
Daarnaast beschikt de afdeling Spoed over een Eerste hartlonghulp EHLH in Zwolle en de Eerste harthulp EHH in Meppel. Zeven dagen per week, 24 uur per dag zijn onze spoedafdelingen voor u geopend. Het is mogelijk dat wij u na onderzoek, overplaatsen naar de andere locatie van Isala om u daar passende zorg te bieden. Isala Zwolle is bovendien traumacentrum. Daarom ontvangen wij met name hier slachtoffers van grote ongevallen en patiënten met levensbedreigende aandoeningen. Isala biedt spoedzorg: dichtbij waar het kan, verder weg als het moet. Lees meer over de afdeling. Over de afdeling toon subitems. Wat te doen als spoedzorg nodig is? Ambulance of eigen vervoer. Opname of naar huis. Aandoeningen en behandelingen. Specialisten en medewerkers. Contact en locaties. Neem contact op met de Spoedeisende hulp. Is er een levensbedreigende situatie? Contact en locaties. Weet u wat u moet doen bij levensbedreigende situaties of als u uw huisarts of de huisartsenpost nodig heeft?
wasmachine kopen
Spectrum Huisartspraktijk Meppel.
Hier vindt u meer informatie over de huisartsenpost. Politiek wil ruimere openingstijden huisartsenpraktijk. Lees een interview met Pia Dijkstra, D66 kamerlid. uw dossier inzien. ik heb een klacht. 2016 Spectrum samen beter. Schoolstraat 4, 7941 CA Meppel. Website: Rob Arts.
persoonlijke lening aftrekbaar belasting
Meppel stad meppel huisartsenpost meppel.
De huisartsenpost Meppel is een van de huisartsenposten verbonden aan de CHD Centrale Huisartsendienst Meppel en is uitsluitend bestemd voor spoed. De huisarts die u in Meppel treft, kan uw eigen huisarts zijn, maar is in de meerderheid van de gevallen een vreemde voor u.
mkb brandstof nationale tankpas

Contacteer ons